MEMBERS

Club IT&C este o organizaţie creată în scopul promovării intereselor industriei de tehnologia informatiei si comunicatiilor. Misiunea Club IT&C este de a promova în mediul B2B pe termen lung soluțiile și serviciile oferite de membrii săi, precum și activitatea curentă a acestora (evenimente, lansări, târguri și expoziții interne și internaționale).

membriInformaţiile publicate pe platforma Club IT&C(revistă, website,newsletter) sunt receptate de factori de decizie din peste 3400 de companii de top şi IMM-uri, de reprezentanţii autorităţilor centrale şi locale, de conducerea asociaţiilor profesionale şi de afaceri, ambasade etc. Prin distribuţia controlată a revistei, mesajul membrilor Club IT&C ajunge la publicul ţintă dorit și poate genera lead-urile necesare dezvoltării activității (5000+ persoane).

Vizibilitatea asigurată de prezenţa în revista Club IT&C este completată de prezenţa prin articole sau ştiri în portaluri partenere, monitorizarea presei şi de asocierea logo-ului companiei cu materialele promoţionale realizate de Club IT&C în cadrul evenimentelor organizate.

Cum să devii Membru Club IT&C

Companiile pot opta pentru statutul de membru care include:

  • Prezentarea companiei anual în revista Club IT&C și în pagina de Membri Club IT&C;
  • 4 articole online dedicate soluțiilor/activitatii anuale;
  • Postare comunicate/news pe website Club IT&C;
  • Promovarea online a evenimentelor organizate de membrii;
  • Postare logo și link companie pe pagina membrilor anuale;
  • Un abonament anual la revista Club IT&C.

Cost anual: 500 euro+TVA

Vă invitam să vă număraţi printre Membrii Club IT&C, alături de brand-uri cunoscute ale industriei IT&C.

Mai multe detalii despre calitatea de Membru Club IT&C la adresa de email revista@clubitc.ro.

 

Membrii activi

 

APSActive Power Solutions is an integrator of IT solutions and the largest B2B distributor in the telecom industry. With 19 years of continuous activity, APS has a national activity and a portfolio of 15,000 customers, most of them small and medium enterprises.

 

 

atelesis_2color_10stripe-300x29Allied Telesis is a global provider of secure Ethernet / IP access solutions and a leader in the development of Triple Play IP systems on copper and fiber optic infrastructure.

 

asseco_hungary_CMYKAsseco South Eastern Europe(Romania) is one of the largest integrating companies and providers of IT systems, solutions and services in the country and developer of software applications dedicated to the banking field. Asseco South Eastern Europe, of which it is a part, is also known as one of the largest groups of IT companies in the area of production and implementation of its own software solutions and services in the south-eastern region of Europe (Serbia, Croatia, Romania, Macedonia, Montenegro, Slovenia, Bulgaria, Moldova, Kosovo, Albania, Bosnia and Herzegovina) and Turkey.

Logo AllevoAllevo is a Romanian SME, founded in 1998, who creates software solutions for financial institutions. Allevo helps banks, companies, microfinance and public administrations process financial transactions and achieve compliance to standards and regulations. Allevo’s mission is to increase the number of companies who succeed with better financial management.

 

axis_logoAxis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente și mai sigure, prin crearea de soluții inovative, care ajută la îmbunătățirea securității și oferă noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de reţea, Axis oferă produse și servicii de supraveghere și analiză video, control acces și sisteme audio complete.

 

BenQBenQ este o forță inovatoare majoră în domeniul dispozitivelor pentru stilul de viață digital, un pionier important în această eră a convergenței digitale.

 

BISS2019Best Internet Security este o companie dedicată securității, axată pe furnizarea către organizații românești de toate tipurile și dimensiunile, de soluții solide pentru gestionarea riscurilor, îndeplinirea cerințelor de conformitate și maximizarea eficienței operaționale.

 

BrinelBRINEL este unul din principalii integratori români de sisteme informatice. Soluțiile software, hardware și de comunicații precum și pachetele de servicii oferite asigură un portofoliu complet pus la dispoziția beneficiarilor. Competențele și experiențele echipei acoperă nevoile ridicate de profesionalism ale acestui domeniu.

cosmo_consult_logo_claim_color_rgb-ECOSMO CONSULT Business Solutions are peste 22 ani de experiență în România, concretizată în mai mult de 250 de proiecte Microsoft Dynamics AX și Microsoft Dynamics NAV, fiind partenerul Microsoft cu cea mai mare stabilitate în piață. Activitatea COSMO CONSULT este focusată, în principal, pe ERP, CRM și Business Intelligence.

Dell

Dell Technologies este o familie de companii care ajută organizațiile și consumatorii individuali să-şi construiască viitorul digital și să transforme modul în care lucrează și trăiesc. Compania oferă clienților cel mai larg şi mai inovator portofoliu de servicii, care merge de la miezul reţelei, la periferia acesteia şi la cloud. Familia Dell Technologies include Dell, Dell EMC, Pivotal, RSA, Secureworks, Virtustream și VMware.

fujitsu_logoReprezentanța comercială Fujitsu în România a fost deschisă în 2003. Ea oferă o gamă completa de produse de infrastructură, soluții și servicii IT&C, care îndeplinesc cele mai exigente cerințe ale clienților noștri – incluzand servere, sisteme de stocare, desktop-uri și laptop-uri, stații grafice, thin clients, tablete, monitoare și periferice precum și serviciile conexe.
gts-logos_1200x1200GTS Telecom, deținut de către Deutsche Telekom AG, furnizează soluții naționale și internaționale de transport de date, voce, acces internet, servicii de tip cloud și colocare în centrele de date proprii din București. Compania deține certificări ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 și ISO 27001. Compania administrează o rețea extinsă Ethernet și MPLS bazată pe o infrastructură solidă de fibră optică.

KasperskyInformațiile vaste despre amenințările cibernetice și experiența în securitate IT deținute de Kaspersky Lab se materializează în mod constant în soluții de securitate și servicii de ultimă generație pentru a proteja companiile, infrastructura critică, autoritățile guvernamentale și utilizatorii individuali din toată lumea.

 

kingston-vector-400x400Kingston este cel mai mare producător independent de produse de memorie digitală din lume. Kingston proiectează, produce și distribuie produse de memorie digitală pentru desktopuri, laptopuri, servere, imprimante și produse de memorie Flash pentru computere, camere digitale și dispozitive mobile.

 

logonJoy este un brand românesc deținut de către DAI-TECH S.R.L, creat în iunie 2010. nJoy Romania oferă suport tehnic, de vânzare, consultanță pentru soluții specializate și sisteme UPS pentru jucătorii din nișa de UPS profesionali. Compania poate construi o relație directă cu nișa vizată ajutând în același timp business-urile din acest segment să crească sau să-și focuseze eforturile în direcția dorită, câștigând astfel timp și bani. Soluțiile create în acest tip de parteneriat pot fi 100% personalizate după tipul de client și cerințele acestuia.

 

NTT_DATA_LogoNTT DATA Romania este furnizor și integrator de soluții și sisteme IT complexe având o echipă de peste 1.700 de specialiști în România și Serbia, specialiști care activează pe proiecte diverse în industriile Automotive, Banking, Manufacturing, Energy and Utilities, Public Sector, Retail, Transportation & Logistics. Portofoliul companiei include o gamă variată de servicii precum: dezvoltare și integrare soluții software standard sau individualizate, managementul aplicațiilor și suport, testare, asigurarea calității, consultanță IT și de business, servicii de securitatea informației și infrastructură etc.

 

OKIGrupul OKI este fondat pe principalul furnizor de produse și soluții care sunt dedicate clienților de afaceri printr-o abordare consultativă și inovatoare a serviciilor, proiectării, fabricării și implementării. OKI este pionier în tehnologii de imprimare inovatoare, de la LED-uri digitale până la Color High Definition, cu un portofoliu de produse și soluții premiate, care permit întreprinderilor să obțină atât imagini vibrante, imprimare de calitate, cât și flexibilitate bugetară.

 

2000px-Orange_logo.svgOrange România este cel mai important operator telecom care oferă servicii mobile, fixe și TV pentru pentru 10.768.700 de clienți. Orange este un brand al grupului France Telecom, unul dintre liderii mondiali în servicii de telecomunicaţii, cu peste 183 de milioane de clienți pe cinci continente.

 

 

 PRO SYSÎnființată în anul 1995 compania de hardware PRO SYS a devenit un nume de referință pe piața românească în promovarea soluțiilor hardware pentru afaceri, printr-un portofoliu bogat de soluții și clienți multumiți.
Provision Software Division este un distribuitor cu valoare adăugată ce oferă cele mai importante tehnologii, soluții și servicii profesionale aferente ariilor de securitate, networking și virtualizare. Valoarea adăugată business-ului de distribuție constă în susținerea proactivă acordată partenerilor și clienților finali printr-o infrastructură de asistență tehnică, furnizată de o echipă de experți certificați pe tehnologii.
 

image001SolvIT Networks este o companie de software cu capital românesc, înființată în 2005. Membrii fondatori s-au bazat pe experiența lor bogată în cele mai noi tehnologii, pentru a crea o companie care să furnizeze soluții inovatoare, punând accent pe calitate și pe formarea unei echipe de profesioniști.

1280px-S&T_logo.svgS&T România este un integrator de sistem major pe o piaţă cu un înalt nivel de competitivitate. Compania oferă o gamă variată de servicii de consultanţă IT, dezvoltă şi implementează soluţii personalizate şi le asigură clienţilor asistenţă non-stop.

systemSystem Innovation Romania este un integrator care oferă clienților săi soluții software de business complete. Compania a început în 2008 să implementeze în România și în țările din regiune SAP Business One, soluție ERP dedicată întreprinderilor mijlocii. Expertiza acumulată în optimizarea proceselor de business a creat oportunitatea de a completa platforma ERP cu alte produse adiacente, atât extensii ale SAP Business One ( pachete de localizare pentru România, Bulgaria și Serbia, Banking Integration, Portal Clienți B2B), cât și soluții complementare: pachete de analize Business Intelligence bazate pe QlikView, soluții de automatizare RPA (Robotic Processing Automation) dezvoltate pe platforma UIPATH și soluții de automatizare RPA dezvoltate in-house.

TCLTCL Electronics este una dintre companiile de electronice de consum cu cea mai rapidă creștere din lume și se numără printre principalii jucători din industria TV pe plan global. Fondată în 1981, astăzi este prezentă în peste 160 de țări. TCL operează propriile sale centre de cercetare, producție și dezvoltare de produse electronice de larg consum, de la televizoare și dispozitive audio, la produse inteligente pentru casă.

 

vertivVertiv răspunde celor mai importante provocări în ceea ce privește centrele de date de astăzi, rețelele de comunicare și facilitățile comerciale și industriale cu un portofoliu de soluții pentru energie, răcire și infrastructură IT și servicii începând de la cloud la edge-ul rețelei. Cu sediul în Columbus, Ohio, SUA, Vertiv are în jur de 20.000 de angajați și își desfășoară activitatea în peste 130 de țări.

indexVodafone România este o divizie a Vodafone Group, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații și tehnologie din lume, cu o vastă experiență în comunicații, convergență și Internet of Things, precum și în promovarea serviciilor financiare mobile și transformarea digitală pe piețele emergente.