MEMBERS

Club IT&C este o organizaţie creată în scopul promovării intereselor industriei de tehnologia informatiei si comunicatiilor. Misiunea Club IT&C este de a promova în mediul B2B pe termen lung soluțiile și serviciile oferite de membrii săi, precum și activitatea curentă a acestora (evenimente, lansări, târguri și expoziții interne și internaționale).

membriInformaţiile publicate pe platforma Club IT&C(revistă, website,newsletter) sunt receptate de factori de decizie din peste 4200 de companii de top şi IMM-uri, de reprezentanţii autorităţilor centrale şi locale, de conducerea asociaţiilor profesionale şi de afaceri, ambasade etc. Prin distribuţia controlată a revistei, mesajul membrilor Club IT&C ajunge la publicul ţintă dorit și poate genera lead-urile necesare dezvoltării activității (5000+ persoane).

Vizibilitatea asigurată de prezenţa în revista Club IT&C este completată de prezenţa prin articole sau ştiri în portaluri partenere, monitorizarea presei şi de asocierea logo-ului companiei cu materialele promoţionale realizate de Club IT&C în cadrul evenimentelor organizate.

Cum să devii Membru Club IT&C

Companiile pot opta pentru statutul de membru care include:

  • Prezentarea companiei anual în revista Club IT&C și în pagina de Membri Club IT&C;
  • 1 articol intr-unul din cataloagele anuale;
  • Postare comunicate/news pe website Club IT&C;
  • Promovarea online a evenimentelor organizate de membrii;
  • Postare logo și link companie pe pagina membrilor anuale;
  • Un abonament anual la revista Club IT&C.

Cost anual: 500 euro+TVA

Vă invitam să vă număraţi printre Membrii Club IT&C, alături de brand-uri cunoscute ale industriei IT&C.

Mai multe detalii despre calitatea de Membru Club IT&C la adresa de email revista@clubitc.ro.

Membrii activi

APS

Active Power Solutions este integrator de soluții IT și cel mai mare distribuitor B2B din industria telecom. Cu 19 ani de activitate continuă, APS are activitate la nivel național și un portofoliu de 15.000 de clienți, cei mai multi întreprinderi mici și mijlocii.

BW_ASW 1200x1200 B

Alfa Software este o companie de IT cu capital privat românesc, cu o vechime de peste 25 de ani pe piață. Compania este furnizor de soluții ERP simple și practice, aplicații intuitive, ușor de folosit, modulare și customizabile, care cresc randamentul business-ului prin digitalizare. Echipa de programatori dezvoltă sisteme ERP pentru 5 vericale majore de business: producție, servicii, utilități și retail.

atelesis_2color_10stripe-300x29

Cu un portofoliu de produse și tehnologii care oferă soluții IoT și SDN pentru întreprinderi, instituții guvernamentale, domeniul educației și infrastructurii critice, Allied Telesis este alegerea mai inteligentă.

logo_Altex_15x5cm_1la1_page-0001

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România. Compania și-a diversificat, de-a lungul timpului, și gama de servicii, nu doar de produse.

asseco_hungary_CMYK

Asseco South Eastern Europe(Romania) este una dintre cele mai mari companii integratoare și furnizoare de sisteme, soluții și servicii IT din țară șidezvoltatoare de aplicații software dedicate domeniului bancar. Asseco South Eastern Europe din care face parte, este cunoscut de asemenea ca unul dintre cele mai mari grupuri de companii IT din zona de producție și implementare a propriilor soluții și servicii software în regiunea de sud-est a Europei (Serbia, Croaţia, România, Macedonia, Muntenegru, Slovenia, Bulgaria, Republica Moldova, Kosovo, Albania, Bosnia-Herțegovina) și Turcia.

axis_logo

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente și mai sigure, prin crearea de soluții inovative, care ajută la îmbunătățirea securității și oferă noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de reţea, Axis oferă produse și servicii de supraveghere și analiză video, control acces și sisteme audio complete.

Bento logo

Bento – Intellectually Curious este o companie antreprenorială românească, specializată în dezvoltarea de soluții software și furnizarea de servicii de infrastructură IT și Cloud. De-a lungul celor peste 17 ani de experiență, Bento a dezvoltat și implementat proiecte complexe cu aplicabilitate în industrii multiple pentru companii multinaționale din România, SUA și Elveția. Compania dispune de echipe complementare de management de proiect, analiză, prototipare, dezvoltare, testare, implementare, integrare și mentenanță care au capacitatea de a transforma idei, concepte și nevoi în soluții adaptate cerințelor fiecărui client în parte. Mizând pe experiența acumulată în optimizarea și digitizarea proceselor operaționale, compania a dezvoltat de-a lungul anilor propriile produse software, precum soluțiile Mobile Device Management, Field Service Management și Smart Metering, utilizate în special de companiile active în energie și utilități. De asemenea, Bento este un partener regional recunoscut pentru furnizori de renume, precum Microsoft, HPE și CISCO.

Brinel

BRINEL este unul din principalii integratori români de sisteme informatice. Soluțiile software, hardware și de comunicații precum și pachetele de servicii oferite asigură un portofoliu complet pus la dispoziția beneficiarilor. Competențele și experiențele echipei acoperă nevoile ridicate de profesionalism ale acestui domeniu.

CC-logo-colors-mono-vertical-2Codecool este una dintre cele mai mari școli de programare din regiunea CEE. Cu o creștere rapidă din 2014, este deja prezentă în 4 țări: Austria, Polonia, România și Ungaria, iar cei peste 2.000 de absolvenți ai cursului orientat pe practică au ocupat deja posturi de dezvoltatori la cei peste 300 parteneri corporate ai Codecool, din întreaga Europa. Principalul program de formare de la Codecool este cursul de Full-Stack Developer, iar în România, formarea se desfășoară în București sau online și vine la pachet cu garanția unui loc de muncă și cu opțiunea de plată ulterioară.
Codecool își pregătește cursanţii pentru cerințele companiilor care angajează profesioniști în domeniul tehnologiei. Pe lângă aptitudini tehnice la cerere, cum ar fi programarea în 4 până la 6 limbaje, cursanții dezvoltă și aptitudinile interpersonale necesare, cum ar fi comunicarea, gestionarea timpului, prezentarea etc.

crayonCrayon România face parte din grupul Crayon, cu sediul în Oslo, o companie cu peste 3300 de angajați în peste 40 de țări, listată la Bursa din Oslo. Printr-o echipă globală de experți, Crayon își consiliază clienții să construiască fundația tehnică și comercială pentru o transformare digitală de succes, sigură, bazată pe servicii cloud. În 2022, Crayon România a fost desemnat Microsoft Partner of the Year, în baza soluțiilor inovatoare dezvoltate și implementate. În cadrul Gartner 2020 & 2021 Magic Quadrant for Software Asset Management Managed Services, Crayon este recunoscut ca lider, ajutând clienții să-și optimizeze și să aducă un plus de inovație serviciilor IT.

BPR_logo_OK

Bucharest Promo Robots este distribuitor, integrator și frunizor de service pentru roboți umanoizi și roboți de servicii și oferă, de asemenea, servicii de prototipare, arhitectură și construcție atât a proiectelor hardware cât și software, personalizate pentru clienți. Compania oferă, de asemenea, consultanță în elaborarea politicilor publice în domeniul noilor tehnologii, audituri pentru introducerea de procese automatizate în instituții publice și private și sprijină companiile în integrarea roboților în fluxul de lucru.

DellTech_Logo_Stk_Blue_Gry_rgb

Dell Technologies este o familie de companii care ajută organizațiile și consumatorii individuali să-şi construiască viitorul digital și să transforme modul în care lucrează și trăiesc. Compania oferă clienților cel mai larg şi mai inovator portofoliu de servicii, care merge de la miezul reţelei, la periferia acesteia şi la cloud. Familia Dell Technologies include Dell, Dell EMC, Pivotal, RSA, Secureworks, Virtustream și VMware.

fujitsu_logo

Reprezentanța comercială Fujitsu în România a fost deschisă în 2003. Ea oferă o gamă completa de produse de infrastructură, soluții și servicii IT&C, care îndeplinesc cele mai exigente cerințe ale clienților noștri – incluzand servere, sisteme de stocare, desktop-uri și laptop-uri, stații grafice, thin clients, tablete, monitoare și periferice precum și serviciile conexe.

gts-logos_1200x1200

GTS Telecom, deținut de către Deutsche Telekom AG, furnizează soluții naționale și internaționale de transport de date, voce, acces internet, servicii de tip cloud și colocare în centrele de date proprii din București. Compania deține certificări ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 și ISO 27001. Compania administrează o rețea extinsă Ethernet și MPLS bazată pe o infrastructură solidă de fibră optică.

hp-new-logo-5295134637-seeklogo.com

HP Inc. creează tehnologii pentru o viață mai bună pentru oricine, oriunde pe glob. Prin portofoliul de produse și servicii – PC-uri, imprimante, soluții de imprimare 3D – HP facilitează experiențe uimitoare.

Kaspersky

Informațiile vaste despre amenințările cibernetice și experiența în securitate IT deținute de Kaspersky Lab se materializează în mod constant în soluții de securitate și servicii de ultimă generație pentru a proteja companiile, infrastructura critică, autoritățile guvernamentale și utilizatorii individuali din toată lumea.

Logo Metaminds plus slogan_ALBASTRU

MetaMinds este activă pe zona de soluţii inovatoare pentru infrastructuri programabile, servicii de aplicaţie în medii de lucru cloud-native, protecţia interfeţelor API şi a serviciilor de interconectare şi de interoperabilitate, colaborare online securizată în regim de mobilitate, protecţia informaţiei şi a identităţii digitale.

Orange-logo

Orange este brandul sub care France Telecom furnizeazã servicii de comunicaţii mobile, Internet şi televiziune. Grupul France Telecom este unul dintre liderii mondiali în servicii de telecomunicaţii, cu peste 183 de milioane de clienti pe cinci continente, care trãiesc în UK, Franţa, Elveţia,  Belgia, Austria, Spania,  Olanda, România , Moldova, Polonia, Slovacia, Rusia, SUA, China, Coreea, Japonia,  India, Vietnam, Botswana, Camerun, Republica Dominicană, Egipt, Nigeria, Guineea Ecuatorială, Guineea Conakri, Guineea Bisau, Coasta de Fildeş, Uganda, Kenia, Republica Central Africană, Madagascar, Mali,  Insulele Mauritius, Caraibe, Noua Caledonie, Reunion, Senegal, Vanuatu, India, Vietnam, Iordania, Bahrein.

logo Provision

Provision este un distribuitor cu valoare adăugată ce oferă cele mai importante tehnologii, soluții și servicii profesionale aferente ariilor de securitate, networking și virtualizare. Valoarea adăugată business-ului de distribuție constă în susținerea proactivă acordată partenerilor și clienților finali printr-o infrastructură de asistență tehnică, furnizată de o echipă de experți certificați pe tehnologii.

PRO SYS

Înființată în anul 1995 compania de hardware PRO SYS a devenit un nume de referință pe piața românească în promovarea soluțiilor hardware pentru afaceri, printr-un portofoliu bogat de soluții și clienți multumiți.

RGB

SoftOne România este prezentă pe piața locală de peste 8 ani. Grupul SoftOne are peste 300 de angajați și o rețea formată din mai mult de 600 de parteneri, deservind peste 47.000 de clienți în patru țări (Grecia, Cipru, Bulgaria și România). Având o experiență îndelungată în dezvoltarea celor mai inovatoare tehnologii, SoftOne dezvoltă soluții Cloud și Enterprise Mobility de ultimă generație, asigurând transformarea digitală companiilor de talie mică, medie, cât şi organizaţiilor mari.

logo rezolutie mare

SOFT NET CONSULTING este prezentă pe piata de consultanță privind solutiile informatice de business din anul 1999. Anii de experiență se reflectă în peste 800 de implementări reușite pe diverse industrii, care au generat bune practici în managementul proiectelor software, analiza proceselor și fluxurilor informaționale de afaceri.

system

System Innovation Romania este un integrator care oferă clienților săi soluții software de business complete. Compania a început în 2008 să implementeze în România și în țările din regiune SAP Business One, soluție ERP dedicată întreprinderilor mijlocii. Expertiza acumulată în optimizarea proceselor de business a creat oportunitatea de a completa platforma ERP cu alte produse adiacente, atât extensii ale SAP Business One ( pachete de localizare pentru România, Bulgaria și Serbia, Banking Integration, Portal Clienți B2B), cât și soluții complementare: pachete de analize Business Intelligence bazate pe QlikView, soluții de automatizare RPA (Robotic Processing Automation) dezvoltate pe platforma UIPATH și soluții de automatizare RPA dezvoltate in-house.

solvit logo

SolvIT Networks este o companie de software cu capital românesc, înființată în 2005. Membrii fondatori s-au bazat pe experiența lor bogată în cele mai noi tehnologii, pentru a crea o companie care să furnizeze soluții inovatoare, punând accent pe calitate și pe formarea unei echipe de profesioniști.

TCL

TCL Electronics este una dintre companiile de electronice de consum cu cea mai rapidă creștere din lume și se numără printre principalii jucători din industria TV pe plan global. Fondată în 1981, astăzi este prezentă în peste 160 de țări. TCL operează propriile sale centre de cercetare, producție și dezvoltare de produse electronice de larg consum, de la televizoare și dispozitive audio, la produse inteligente pentru casă.

TTTotal Technologies, consultant de business și integrator de soluții digitale, este pregătită să răspundă oricând noilor provocări ale erei digitale, ce susține în drumul lor spre automatizare și digitalizare industrii precum: retail, curierat, logistică, producție, automotive, sănătate sau administrație publică. Compania se mândrește cu parteneriatele solide, în prezent fiind Partener Oficial Platinum Honeywell în România și singurul centru de service autorizat pentru echipamente de colectare automată a datelor.

vertiv

Vertiv răspunde celor mai importante provocări în ceea ce privește centrele de date de astăzi, rețelele de comunicare și facilitățile comerciale și industriale cu un portofoliu de soluții pentru energie, răcire și infrastructură IT și servicii începând de la cloud la edge-ul rețelei. Cu sediul în Columbus, Ohio, SUA, Vertiv are în jur de 20.000 de angajați și își desfășoară activitatea în peste 130 de țări.

veeam

Veeam®  este lider în soluțiile backup care furnizează Cloud Data Management™. Veeam oferă o platformă unică pentru modernizarea backup-ului, accelerarea cloudului hibrid și securizarea datelor.

index

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații și tehnologie din lume, cu o vastă experiență în comunicații, convergență și Internet of Things, precum și în promovarea serviciilor financiare mobile și transformarea digitală pe piețele emergente.

xiaomi-redizajn-loga-cover

Xiaomi este o companie de internet, telefoane inteligente și hardware inteligent, conectate printr-o platformă IoT. De asemenea, compania a creat cea mai mare platformă AIoT (AI+IoT) din lume pentru utilizatorii săi. Produsele Xiaomi sunt prezente în peste 100 de piețe din întreaga lume.