MEMBERS

Club IT&C este o organizaţie creată în scopul promovării intereselor industriei de tehnologia informatiei si comunicatiilor. Misiunea Club IT&C este de a promova în mediul B2B pe termen lung soluțiile și serviciile oferite de membrii săi, precum și activitatea curentă a acestora (evenimente, lansări, târguri și expoziții interne și internaționale).

membriInformaţiile publicate pe platforma Club IT&C(revistă, website,newsletter) sunt receptate de factori de decizie din peste 4200 de companii de top şi IMM-uri, de reprezentanţii autorităţilor centrale şi locale, de conducerea asociaţiilor profesionale şi de afaceri, ambasade etc. Prin distribuţia controlată a revistei, mesajul membrilor Club IT&C ajunge la publicul ţintă dorit și poate genera lead-urile necesare dezvoltării activității (5000+ persoane).

Vizibilitatea asigurată de prezenţa în revista Club IT&C este completată de prezenţa prin articole sau ştiri în portaluri partenere, monitorizarea presei şi de asocierea logo-ului companiei cu materialele promoţionale realizate de Club IT&C în cadrul evenimentelor organizate.

Cum să devii Membru Club IT&C

Companiile pot opta pentru statutul de membru care include:

  • Prezentarea companiei anual în revista Club IT&C și în pagina de Membri Club IT&C;
  • 1 articol intr-unul din cataloagele anuale;
  • Postare comunicate/news pe website Club IT&C;
  • Promovarea online a evenimentelor organizate de membrii;
  • Postare logo și link companie pe pagina membrilor anuale;
  • Un abonament anual la revista Club IT&C.

Cost anual: 500 euro+TVA

Vă invitam să vă număraţi printre Membrii Club IT&C, alături de brand-uri cunoscute ale industriei IT&C.

Mai multe detalii despre calitatea de Membru Club IT&C la adresa de email revista@clubitc.ro.

Membrii activi

BW_ASW 1200x1200 B

Alfa Software este o companie de IT cu capital privat românesc, cu o vechime de peste 25 de ani pe piață. Compania este furnizor de soluții ERP simple și practice, aplicații intuitive, ușor de folosit, modulare și customizabile, care cresc randamentul business-ului prin digitalizare. Echipa de programatori dezvoltă sisteme ERP pentru 5 vericale majore de business: producție, servicii, utilități și retail.

atelesis_2color_10stripe-300x29

Cu un portofoliu de produse și tehnologii care oferă soluții IoT și SDN pentru întreprinderi, instituții guvernamentale, domeniul educației și infrastructurii critice, Allied Telesis este alegerea mai inteligentă.

Logo AllevoAllevo provides software solutions for financial institutions of all sizes for processing financial transactions.

asseco_hungary_CMYK

Asseco South Eastern Europe(Romania) este una dintre cele mai mari companii integratoare și furnizoare de sisteme, soluții și servicii IT din țară șidezvoltatoare de aplicații software dedicate domeniului bancar. Asseco South Eastern Europe din care face parte, este cunoscut de asemenea ca unul dintre cele mai mari grupuri de companii IT din zona de producție și implementare a propriilor soluții și servicii software în regiunea de sud-est a Europei (Serbia, Croaţia, România, Macedonia, Muntenegru, Slovenia, Bulgaria, Republica Moldova, Kosovo, Albania, Bosnia-Herțegovina) și Turcia.

axis_logo

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente și mai sigure, prin crearea de soluții inovative, care ajută la îmbunătățirea securității și oferă noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de reţea, Axis oferă produse și servicii de supraveghere și analiză video, control acces și sisteme audio complete.

BITSoftware-Entersoft-e1654160058138BITSoftware became part of the Entersoft Group in 2022 and is now one of the most important suppliers of business software in Romania, with a vast product portfolio, covering company and departmental needs, with ERP, CRM, Retail, WMS, e-Invoicing, Mobile Field Sales & Service and BI, for almost all verticals.

Brinel

BRINEL este unul din principalii integratori români de sisteme informatice. Soluțiile software, hardware și de comunicații precum și pachetele de servicii oferite asigură un portofoliu complet pus la dispoziția beneficiarilor. Competențele și experiențele echipei acoperă nevoile ridicate de profesionalism ale acestui domeniu.

crayonCrayon România face parte din grupul Crayon, cu sediul în Oslo, o companie cu peste 3300 de angajați în peste 40 de țări, listată la Bursa din Oslo. Printr-o echipă globală de experți, Crayon își consiliază clienții să construiască fundația tehnică și comercială pentru o transformare digitală de succes, sigură, bazată pe servicii cloud. În 2022, Crayon România a fost desemnat Microsoft Partner of the Year, în baza soluțiilor inovatoare dezvoltate și implementate. În cadrul Gartner 2020 & 2021 Magic Quadrant for Software Asset Management Managed Services, Crayon este recunoscut ca lider, ajutând clienții să-și optimizeze și să aducă un plus de inovație serviciilor IT.

BPR_logo_OK

Bucharest Promo Robots este distribuitor, integrator și frunizor de service pentru roboți umanoizi și roboți de servicii și oferă, de asemenea, servicii de prototipare, arhitectură și construcție atât a proiectelor hardware cât și software, personalizate pentru clienți. Compania oferă, de asemenea, consultanță în elaborarea politicilor publice în domeniul noilor tehnologii, audituri pentru introducerea de procese automatizate în instituții publice și private și sprijină companiile în integrarea roboților în fluxul de lucru.

hp-new-logo-5295134637-seeklogo.com

HP Inc. creează tehnologii pentru o viață mai bună pentru oricine, oriunde pe glob. Prin portofoliul de produse și servicii – PC-uri, imprimante, soluții de imprimare 3D – HP facilitează experiențe uimitoare.

 

 

 

PrintHypercubic a luat ființă în anul 2009 și aduce pe piața un pachet complet de servicii și soluții IT de calitate, fiind cea mai bună metodă pentru îmbunătățirea afacerii. Compania aduce laolaltă expertiza tehnică la cel mai înalt nivel, împreună cu înțelegerea afacerii și viziunea comercială.

inform-new-logo-300x125INFORM oferă produse și servicii pentru gestionarea sigură a documentelor și informațiilor, inovând în transformarea digitală a întreprinderilor și organizațiilor prin furnizarea de soluții specializate. Compania este membru al AUSTRIACARD HOLDINGS, grup austriac de IT de înaltă tehnologie specializat în securitate hardware încorporată.

Kaspersky

Informațiile vaste despre amenințările cibernetice și experiența în securitate IT deținute de Kaspersky Lab se materializează în mod constant în soluții de securitate și servicii de ultimă generație pentru a proteja companiile, infrastructura critică, autoritățile guvernamentale și utilizatorii individuali din toată lumea.

LIHLIFE IS HARD este prima companie românească de software listată la BVB, piața Aero și are expertiză avansată în proiecte de digitalizare pentru companii și comunități. Performanțele LIFE IS HARD au adus constant comunității de business din România recunoaștere a performanțelor în IT&C, prin nominalizări și premii la competiții internaționale de top.

 

 

 

logo-1-300x138M247 este un partener tehnologic cu prezență globală în peste 50 de centre de date din lume, distribuite pe patru continente și conectate la cele mai importante puncte de internet exchange din lume. M247 pune la dispoziție partenerilor săi o gamă diversificată de servere din stoc, clientul putând personaliza serverul în funcție de cerințele specifice. M247 livrează servicii de implementare, suport și mentenanță globale.

Logo Metaminds plus slogan_ALBASTRU

MetaMinds este activă pe zona de soluţii inovatoare pentru infrastructuri programabile, servicii de aplicaţie în medii de lucru cloud-native, protecţia interfeţelor API şi a serviciilor de interconectare şi de interoperabilitate, colaborare online securizată în regim de mobilitate, protecţia informaţiei şi a identităţii digitale.

PRO SYS

Înființată în anul 1995 compania de hardware PRO SYS a devenit un nume de referință pe piața românească în promovarea soluțiilor hardware pentru afaceri, printr-un portofoliu bogat de soluții și clienți multumiți.

 

 

logo RELEVANCE editedRelevance Management oferă soluții în zona de Data Warehouse, Big Data, Budgeting & Planning. Experiența echipei de peste 20 de ani în utilizarea datelor împreună cu soluțiile liderilor mondiali (Qlik, Microsoft, Elastic, DataStax, K4 Analytics) au făcut posibilă o multitudine de proiecte și provocări  pentru companii locale sau multinaționale din diferite industrii.

logo rezolutie mare

SOFT NET CONSULTING este prezentă pe piata de consultanță privind solutiile informatice de business din anul 1999. Anii de experiență se reflectă în peste 800 de implementări reușite pe diverse industrii, care au generat bune practici în managementul proiectelor software, analiza proceselor și fluxurilor informaționale de afaceri.

system

System Innovation Romania este un integrator care oferă clienților săi soluții software de business complete. Compania a început în 2008 să implementeze în România și în țările din regiune SAP Business One, soluție ERP dedicată întreprinderilor mijlocii. Expertiza acumulată în optimizarea proceselor de business a creat oportunitatea de a completa platforma ERP cu alte produse adiacente, atât extensii ale SAP Business One ( pachete de localizare pentru România, Bulgaria și Serbia, Banking Integration, Portal Clienți B2B), cât și soluții complementare: pachete de analize Business Intelligence bazate pe QlikView, soluții de automatizare RPA (Robotic Processing Automation) dezvoltate pe platforma UIPATH și soluții de automatizare RPA dezvoltate in-house.

solvit logo

SolvIT Networks este o companie de software cu capital românesc, înființată în 2005. Membrii fondatori s-au bazat pe experiența lor bogată în cele mai noi tehnologii, pentru a crea o companie care să furnizeze soluții inovatoare, punând accent pe calitate și pe formarea unei echipe de profesioniști.

TCL

TCL Electronics este una dintre companiile de electronice de consum cu cea mai rapidă creștere din lume și se numără printre principalii jucători din industria TV pe plan global. Fondată în 1981, astăzi este prezentă în peste 160 de țări. TCL operează propriile sale centre de cercetare, producție și dezvoltare de produse electronice de larg consum, de la televizoare și dispozitive audio, la produse inteligente pentru casă.

TTTotal Technologies, consultant de business și integrator de soluții digitale, este pregătită să răspundă oricând noilor provocări ale erei digitale, ce susține în drumul lor spre automatizare și digitalizare industrii precum: retail, curierat, logistică, producție, automotive, sănătate sau administrație publică. Compania se mândrește cu parteneriatele solide, în prezent fiind Partener Oficial Platinum Honeywell în România și singurul centru de service autorizat pentru echipamente de colectare automată a datelor.

vertiv

Vertiv răspunde celor mai importante provocări în ceea ce privește centrele de date de astăzi, rețelele de comunicare și facilitățile comerciale și industriale cu un portofoliu de soluții pentru energie, răcire și infrastructură IT și servicii începând de la cloud la edge-ul rețelei. Cu sediul în Columbus, Ohio, SUA, Vertiv are în jur de 20.000 de angajați și își desfășoară activitatea în peste 130 de țări.

veeam

Veeam®  este lider în soluțiile backup care furnizează Cloud Data Management™. Veeam oferă o platformă unică pentru modernizarea backup-ului, accelerarea cloudului hibrid și securizarea datelor.

index

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații și tehnologie din lume, cu o vastă experiență în comunicații, convergență și Internet of Things, precum și în promovarea serviciilor financiare mobile și transformarea digitală pe piețele emergente.